Camerabeveiliging

Camera’s en lenzen

De sterke merken van DriCom voor de sector CCTV-camera’s onderscheidt zich door een eersteklas performance, een hoge verwerkingskwaliteit en eenvoudige bediening.

Daarbij staat een uitgebreid scala aan verschillende cameratypen zoals bv. zoomcamera’s, domecamera’s en waterdichte stift- en compactcamera’s ter beschikking. Profiteer ook van onze ruime keus aan hoogwaardige, gecertificeerde objectieven. Want alleen het samenspel tussen camera en objectief kan een optimaal beeldresultaat opleveren.

Opnamesystemen

Goede beelden verlangen een professioneel registratiesysteem. DriCom biedt een ruime keuze aan verschillende oplossingen, voor alle eisen en elk budget.

PC-gebaseerde systemen zoals de Digi-Protect PCI-kaarten, de handige USB-box of het high-endsysteem van de hybride digitale recorders worden gekenmerkt door een grote flexibiliteit en uitgebreide functionaliteit van de meegeleverde recordersoftware.

De losse videorecorders worden gekenmerkt door efficiëntie en uiterste betrouwbaarheid, vanaf het aantrekkelijk geprijsde instapmodel tot en met de high-end digitale recorders.

IP netwerk camera’s

Maak gebruik van beschikbare netwerken voor videobewakingssystemen en beleef de praktisch onbegrensde mogelijkheden. Met onze IP netwerkcamera’s zijn wij in dit segment nadrukkelijk aanwezig. Met de flexibele en universeel toe te passen oplossingen van onze IP netwerkcamera’s hebt u uw videobewaking altijd onder controle.

Behalve de hoogkwalitatieve netwerk- camera’s kunnen ook analoge camera’s probleemloos worden geïntegreerd.
De redenen zijn vanzelfsprekend:
Geringe installatiekosten, comfortabel en eenvoudig beheer van de videodata op de pc en een flexibele toegang tot de beelden op het locale netwerk en het internet.

Interesse? Bel ons op 0315-820222 of mail op info@dricom-security.nl en maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek.