Alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen

Draadloze innovatie, simpele bediening en voortreffelijke functionele eigenschappen. En verpakt in een fraai, tijdloos design.

De nieuwste alarmcentrale komt tegemoet aan alle beveiligingseisen, of het nu om uw appartement, eengezinswoning of een kantoorcomplex gaat. De centrale bundelt daarbij alle informatie en componenten en stelt daarbij de veiligheid centraal.

De modernste draadloze FM-technologie met miljoenen coderingsmogelijkheden voor meldingen zorgt voor maximale beveiliging.

Bekabelde alarmsystemen

Neem het zekere voor het onzekere met onze bekabelde en hybride alarmcentrales. Wat betreft de integratie van componenten en melders, waarborgt ozne lijn de hoogste veiligheid bij de grootst mogelijke flexibiliteit.

Met de bekabelde en hybride alarminstallaties zit u altijd goed! Woning, kantoorgebouw of grotere complexen: het is de beveiligingsoplossing die aan alle eisen voldoet. Alarmsystemen zijn als goede kleding: ze moeten precies passen! Daarom biedt DriCom ook niet slechts één installatie aan, maar een complete familie.

Interesse? Bel ons op 0315-820222 of mail op info@dricom-security.nl en maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek.